Scutecele pentru adulți sunt soluția perfecta pentru persoanele active sau persoanele imobilizate la pat cu probleme de incontinenta urinara severa sau medie.
Gama noastră de produse cuprinde mărimi diferite ce se pot ajusta pe corp, lăsând o sensație de uscat.
Aceste produse facilitează viața persoanelor cu astfel de afecțiuni, dar și a îngrijitorilor.
Scutecele de adulți pot fi folosite de bărbați si femei.

Aleze MyFix UN-002

Aleze MyFix UN-002

Pentru protectia asternuturilor si patului  Alezele MyFix sunt ideale. Protejeaza impotriva scurgerilor si a petelor in cazul pacientilor care sufera de incontinenta urinara severa sau medie, dar si pentru schimbarea scutecului bebelusului. Bucati/Pachet: 30 
10 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Aleze MyFix UN-001

Aleze MyFix UN-001

Pentru protectia asternuturilor si patului  Alezele MyFix sunt ideale. Protejeaza impotriva scurgerilor si a petelor in cazul pacientilor care sufera de incontinenta urinara severa sau medie, dar si pentru schimbarea scutecului bebelusului. Bucati/Pachet: 10
10 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scutece Adulti Cleanped marimea L-AD-006

Scutece Adulti Cleanped marimea L-AD-006

Scutecele pentru adulti Cleanped asigura protectie eficienta impotriva scurgerilor in cazurile de incontinenta urinara. Caracteristici: -Marime: L -Kilograme: 78-100 kg -Dimensiuni: 100-150cm -Cantitate: 30 bucati/pachet
10 Buc
00 Lei
Examinați produsul

Cum alegi scutecul potrivit?

  1. Cauți acel scutec ieftin si bun? Important la un scutec este raportul dintre calitate și preț.
  2. Poate fi ieftin si nu absoarbe suficient de bine, deci va trebui să-l schimbi des, adică folosești mai multe scutece ceea ce ridica costurile totale.
  3. Cate picături aleg pentru scutec? Absorbția scutecului trebuie corelata cu gradul de incontinenta.
  4. Important este să aiba un grad de absorbție suficient de ridicat, adică un număr de picături ridicat și sa țină câteva ore fără scurgeri.
  5. In plus scutecul nu trebuie sa irite pielea sau sa emane miros de urina sau fecale.

Câte tipuri de scutece sunt?

Astfel există scutece de incontinenta ușoara care sunt mai ieftine dar și scutece de incontinenta grea de calitate superioara, absorbție 8 picături.

De ce sa alegi scutecele din gama noastră?

Produsele pentru incontinenta din gama MyFix sau Cleanped confera o protectie excelenta datorita materialului absorbant, capabil sa înmagazineze și să țină cantitați mari de urina, împiedicând scurgerile, chiar si sub presiune pe timpul noptii. Pielea rămâne uscata, complicațiile dermatologice (iritatii, roseata, escare) fiind evitate.

Meniu