The addition of elegant outdoor furniture, also known as garden furniture, to any outside activity is a must. Outdoor furniture is furniture that may be used in gardens, lawns, and work environments. Tables and chairs are common garden furniture items, and they come in a variety of styles, materials, and colours. So, to provide an appealing appearance to your garden or lawn, make sure you select the most dependable and best one.

Scaun Plastic Venus

plastic chair Venus

Scaunul din Plastic Venus este excelent pentru a va relaxa in gradina sau la picnic impreuna cu familia sau prietenii dupa o zi tumultoasa. Scaunul Venus este confectionat din material plastic cu dimensiunile de 61X58X80cm. Pentru o mai buna relaxare a corpului acest scaun este prevazut cu spatar si manere laterale. Scaunul Venus este usor de intretinut, se poate curata sub jet de apa fiind rezistent la umiditate. Scaunul din Plastic Venus este disponibil pe culorile: alb si negru.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Canapea Plastic Santana- 0869

Canapea Plastic Santana(3 locuri)- 0869

Creati un loc in care sa va relaxati cu ajutorul Canapelei din plastic Santana. Aceasta este accesibila oricarui portofel. Este ideala pentru designul terasei sau al gradinii. Datorita materialului din care este confectionata, plastic de inalta calitate este rezistenta la umiditate, rugina sau degradare. 
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Antic

Scaun Plastic Antic

Scaunul din Plastic Antic este excelent pentru a va relaxa in gradina sau la picnic impreuna cu familia sau prietenii dupa o zi tumultoasa. Scaunul Antic este confectionat din material plastic cu dimensiunile de 41X42X88cm. Pentru o mai buna relaxare a corpului acest scaun este prevazut cu spatar. Scaunul Antic este usor de intretinut, se poate curata sub jet de apa fiind rezistent la umiditate, iar depozitarea lui nu va fi o problema, deoarece nu ocupa mult spatiu. Scaunul din Plastic Antic este disponibil pe culorile: alb si negru.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Taburet Plastic Raddan 0734

Taburet Plastic Raddan 0734

Scaunul din plastic tip taburet este ideal pentru intrunirile familiale sau cu prietenii. Datorita dimensiunilor sale reduse veti avea mai mult spatiu, este usor de depozitat putand fiind puse unul peste celalalt. Scaunul Taburet din Plastic este rezistent la umiditate iar curatirea lui se face foarte usor cu o laveta umeda prin stergere. Scaunul Taburet din Plastic este folositor si in jurul gospodariei putand fi folosit si in treburile casnice.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Ratan Eco 0934

Scaun Plastic Ratan Eco 0934

Daca ai nevoie de o idee pentru designul terasei sau a gradinii acest Scaun din Plastic Ratan Eco se potriveste perfect. Acesta este o alegere inteligenta si adecvata fiecarui portofel. Scaunul din Plastic Ratan Eco are un model simplu si usor de intretinut avand nevoie doar de o laveta umeda. Dimensiunile acestuia sunt: 100X52X242cm si este disponibil pe culorile: alb, cappuccino si negru.
1 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Tricotat Natura - 0910

Scaun Plastic Tricotat Natura – 0910

Scaunul din Plastic Tricotat Natura este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare. Este potrivit pentru a te relaxa si bucura de timpul petrecut pe terasa, in gradina sau balcon alaturi de familie sau prieteni. Avantajul este ca, fiind confectionat din plastic cu model tricotat, produsul este rezistent la apa, la umiditate si se curata rapid si extrem de usor cu o laveta umeda. Scaunul din Plastic Tricotat Natura are dimensiunile: 53X78X220cm si este disponibil in culorile alb, negru, cappuccino.
1 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Natura tip lemn - 0907

Scaun Plastic Natura tip lemn – 0907

Scaunul din Plastic Natura tip lemn este un scaun cu un design modern si elegant, ce se face remarcat prin calitatea materialului si a modelului care imita lemnul. Acest scaun ofera un confort optim pentru relaxare facand din acesta un scaun perfect pentru toate tipurile de incaperi. Pentru o mai buna pozitie a corpului acest scaun este prevazut si cu manere pentru sprijinirea mainilor.Spatarul, sezutul,manerele si picioarele sunt confectionate din plastic imitand perfect modelul lemnului. Dimensiuni: 100X52X242cm. Culori: alb, negru, cappuccino.
1 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Taburet Plastic (Small) 0735

Taburet Plastic (Small) 0735

Scaunul din plastic tip taburet este ideal pentru intrunirile familiale sau cu prietenii. Datorita dimensiunilor sale reduse veti avea mai mult spatiu, este usor de depozitat putand fiind puse unul peste celalalt.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Natura - 0914

Scaun Plastic Natura – 0914

Scaunul din Plastic  Natura este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare. Scaunul din Plastic  Natura are dimensiunile: 53X78X220cm. Disponibil in culorile alb, negru, cappuccino.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Natura model Tricotat - 0901

Scaun Plastic Natura model Tricotat – 0901

Scaunul din Plastic  Natura modelul tricotat este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare. Scaunul din Plastic Natura model tricotat are dimensiunile: 100X52X242cm. Disponibil in culorile alb, negru, cappuccino.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Ratan Natura - 0904

Scaun Plastic Ratan Natura – 0904

Scaunul din Plastic  Ratan Natura este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare cum ar fi gradinile sau terasele. Scaunul din Plastic Ratan Natura are dimensiunile: 100X52X242cm. Disponibil in culorile alb, negru, cappuccino.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Ratan Armoni - 0876

Scaun Plastic Ratan Armoni – 0876

Daca ai nevoie de o idee pentru designul terasei sau a gradinii acest Scaun din Plastic Ratan Armoni se potriveste perfect. Acesta este o alegere inteligenta si adecvata fiecarui portofel. Un plus al acestui scaun este faptul ca are manere laterale care te ajuta sa iti relaxezi mainile. Scaunul din Plastic Ratan Armoni are un model simplu si usor de intretinut avand nevoie doar de o laveta umeda.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Ratan Armoni - 0875

Scaun Plastic Ratan Armoni – 0875

Daca ai nevoie de o idee pentru designul terasei sau a gradinii acest Scaun din Plastic Ratan Armoni se potriveste perfect. Acesta este o alegere inteligenta si adecvata fiecarui portofel. Scaunul din Plastic Ratan Armoni are un model simplu si usor de intretinut avand nevoie doar de o laveta umeda.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Perla - 0879

Scaun Plastic Perla – 0879

Scaunul din Plastic  Perla este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare si interioare. Este potrivit pentru a te relaxa si bucura de timpul petrecut pe terasa, in gradina sau balcon alaturi de familie sau prieteni. Avantajul este ca, fiind confectionat din plastic , produsul este rezistent la apa, la umiditate si se curata rapid si extrem de usor cu o laveta umeda.  De asemenea, avand o greutate mica, scaunul poate fi mutat usor si il poti manevra fara probleme atunci cand ai nevoie. Designul Scaunului din plastic Perla permite folosirea acestuia si in saloanele unde se tin evenimente.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Romeo - 0877

Scaun Plastic Romeo – 0877

Scaunul din Plastic Romeo este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare si interioare. Este potrivit pentru a te relaxa si bucura de timpul petrecut pe terasa, in gradina sau balcon alaturi de familie sau prieteni. Avantajul este ca, fiind confectionat din plastic , produsul este rezistent la apa, la umiditate si se curata rapid si extrem de usor cu o laveta umeda.  De asemenea, avand o greutate mica, scaunul poate fi mutat usor si il poti manevra fara probleme atunci cand ai nevoie. Designul Scaunului din plastic Romeo permite folosirea acestuia si in saloanele unde se tin evenimente festive.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul
Scaun Plastic Diamond - 0878

Scaun Plastic Diamond – 0878

Scaunul din Plastic Diamond este accesibil ca pret, dar si practic fiind special conceput pentru spatiile exterioare si interioare. Este potrivit pentru a te relaxa si bucura de timpul petrecut pe terasa, in gradina sau balcon alaturi de familie sau prieteni. Avantajul este ca, fiind confectionat din plastic , produsul este rezistent la apa, la umiditate si se curata rapid si extrem de usor cu o laveta umeda.  De asemenea, avand o greutate mica, scaunul poate fi mutat usor si il poti manevra fara probleme atunci cand ai nevoie. Designul Scaunului din plastic Diamond permite folosirea acestuia si in saloanele unde se tin evenimente festive completand spatiul cu stil si eleganta.
00 Buc
00 Lei
Examinați produsul

Garden Furniture

Set Canapea Plastic Santana 0868-640x480

The addition of elegant outdoor furniture, also known as garden furniture, to any outside activity is a must. Outdoor furniture is furniture that may be used in gardens, lawns, and work environments. Tables and chairs are common garden furniture items, and they come in a variety of styles, materials, and colours. So, to provide an appealing appearance to your garden or lawn, make sure you select the most dependable and best one.

Our amazing variety of garden furniture available on PromoForever site will suit your style, whatever your budget and outdoor living demands are if you want to relax and get comfy outside! Our garden furniture will fit your area, whether you have a lawn, a patio, or a deck. With rattan as one of our most popular finishes, these comfortable cushioned lounge sets will be a conversation piece as well as an outstanding dining set.

Sets of patio furniture with four- and six-seater sets, you can add elegance to your backyard for eating and relaxing. Smaller gardens and balconies are ideal for two-seater bistro setups. Whether you’re searching for hanging chairs, rocking chairs, folding chairs, or even a soothing sun lounger, sit and relax with a sundowner on one of the various garden chairs. Gardeners enjoy a good garden seat to sit on and admire their hard work in the borders and lawns.

Scaun Plastic 0874

Shop the Garden Furniture to bring your home’s design outside. After a long day at work, our swing chairs and hammocks will calm you, and our collection of furniture coverings and seat cushions will let you rest in style and comfort! Let’s not forget about the kids; our selection of children’s garden furniture will assist you in creating the ideal outdoor living environment for the entire family.

You can extend the individuality of your house to your outdoor space, whether it’s a backyard or a little balcony, with the proper garden furniture. A sun lounger or outdoor sofa may serve as your living room while also allowing you to get some fresh air. Getting out of bed on a lazy Sunday morning is a lot easier if going outside means getting into a hammock. How about an evening snack with a sunset as a backdrop? A garden table set transforms your backyard into your own private dining area.

Make the most of your balcony, patio, or garden with our large variety of outdoor furniture.

Garden furniture made of various materials

Set Masuta Ratan 0839-640x480

Depending on the intended function, different materials provide for better furniture. Here’s a short rundown of the various materials used in garden furniture.

Rattan Garden Furniture

Rattan is a slender cane that grows in the humid rainforests of Africa, Malaysia, and the Philippines surrounding bigger trees. The cloth may be interwoven into many different designs when cut into tiny strips, and the stronger inner core can be fashioned into wicker. For generations, the material has been utilized to create woven rattan furniture using this process.

Setul Masa Ratan cu geam 0946-640x480

Rattan is a long-lasting and resilient material. It may be stained or painted, allowing it to be customized in a variety of colours and styles. Choose a style from our collection, or paint, stain, or treat yourself to a neutral colour. You can ensure that your rattan garden furniture suits your yard, balcony, or conservatory this way.

Wooden Garden Furniture

Your outdoor furniture’s features are definitely influenced by the sort of wood utilized. For example, eucalyptus and acacia are frequently chosen for outdoor furniture since they are both robust and weather resistant.

Our wood furniture is frequently pre-treated with multiple coats of semi-transparent wood stain to make it even more durable. This helps them live longer.

Scaun Plastic Natura tip lemn 0915-640x480

Plastic, Glass and Meta Garden Furniture

Synthetic materials such as plastic, metal, and glass may not have the same natural appearance as rattan or wood. They do, however, have additional advantages. This furniture is available in virtually every colour, ranging from a subtle and elegant grey to a bold crimson. Also, most synthetic materials don’t require any maintenance; simply maintain them clean enough to avoid becoming plagued with mould.

Take care of Outdoor/Garden Furniture

Scaun Plastic Ratan 0840-640x480

Keep in mind that, while our garden furniture is designed to withstand the elements, it is not indestructible.

If you don’t clean your furniture on a regular basis, it might grow mould or mildew. It is advised that you keep your furniture somewhere dry and inside during the winter months, such as a garage or a shed. If you don’t have a good location to store them indoors, you can cover them with sealed covers. This is especially crucial if your furniture is made of wood or rattan.

Keep in mind that in the sun, the colours and surfaces of your furniture might fade. So, to get the most out of your outdoor furniture without putting it through extra stress be sure you design your outside area properly.

Our Garden Furniture Collections allow you to personalize your outdoor space

As an extension of your house, your garden should reflect your unique taste. Garden furniture sets from our casual dining collection are ideal for relaxed weekend BBQs.

If you’re starting from scratch, our entire garden furniture collections are an easy way to get a classy look. Alternatively, you can refresh an existing set with our individually sold garden tables, chairs, sofas, and benches.

Choose from a variety of materials, colours, and sizes to customize your garden furniture set. Garden chairs, side tables, and parasols complete the aesthetic, while furniture coverings add further protection. With so many possibilities, you’re sure to have a garden that will make your neighbors envious.

PromoForever provides all of the garden furniture you’ll need, regardless of the type. Check out our shopping guide for more information on choosing the appropriate garden furniture.

If you’re stuck and want to learn more about the following products give us a call at +4 0765.33.77.20 or email info@promoforever.ro one of our helpful customer service representatives for assistance in choosing the best one for your team! We are available to answer any queries you may have! For fast queries, use the chat function, or phone or e-mail.

Meniu